preloader-icon

Bilete autocar

Moldova - Polonia

Transport de pasageri Moldova-Polonia

Căutați cel mai rapid, sigur și confortabil transport Moldova-Polonia? Compania Gara Auto vă va oferi o călătorie de neuitat! Ne ocupăm de transportul de pasageri între Moldova și țările europene de mai mulți ani și știm cum să facem acest lucru cu adevărat rapid și confortabil.

Beneficiați de cele mai moderne autostrăzi, cei mai experimentați șoferi, cele mai bune autobuze echipate conform ultimelor cerințe europene, Wi-Fi și TV în timpul opririlor pentru cafea.

Alegeți autobuzul Moldova-Polonia

Ruta Moldova-Polonia

Cum sa ajungi rapid din Moldova in Polonia in 2023? Consultați harta rutelor autobuzelor cu opriri. Veți afla de unde pleaca autobuzele din Moldova și unde ajung in Polonia. Timpul de calatorie cu autobuzul: cate ore dureaza sa ajungi in Polonia, distanța in kilometri.

Ruta Moldova-Polonia pe hartă

Organizam curse regulate de autobuz Moldova-Polonia. Transportam pasageri, livram colete și pachete, și chiar efectuam curse personalizate la comanda. Indiferent daca doriți sa calatoriți in Polonia sau inapoi, sau sa livrați marfurile dintr-o țara in alta, compania Gara Auto este la dispoziția dvs.!

Personalul nostru este gata în orice moment să vă clarifice totul ce ține de itinerar, opriri, timpul parcurs sau alte informații despre ruta Moldova-Polonia