preloader-icon

Bilete autocar

Moldova - Elveția

Transport de pasageri Moldova-Elveția

Căutați cel mai rapid, sigur și confortabil transport Moldova-Elveția? Compania Gara Auto vă va oferi o călătorie de neuitat! Ne ocupăm de transportul de pasageri între Moldova și țările europene de mai mulți ani și știm cum să facem acest lucru cu adevărat rapid și confortabil.

Beneficiați de cele mai moderne autostrăzi, cei mai experimentați șoferi, cele mai bune autobuze echipate conform ultimelor cerințe europene, Wi-Fi și TV în timpul opririlor pentru cafea.

Alegeți autobuzul Moldova-Elveția

Ruta Moldova-Elveția

Cum sa ajungi rapid din Moldova in Elveția in 2023? Consultați harta rutelor autobuzelor cu opriri. Veți afla de unde pleaca autobuzele din Moldova și unde ajung in Elveția. Timpul de calatorie cu autobuzul: cate ore dureaza sa ajungi in Elveția, distanța in kilometri.

Ruta Moldova-Elveția pe hartă

Organizam curse regulate de autobuz Moldova-Elveția. Transportam pasageri, livram colete și pachete, și chiar efectuam curse personalizate la comanda. Indiferent daca doriți sa calatoriți in Elveția sau inapoi, sau sa livrați marfurile dintr-o țara in alta, compania Gara Auto este la dispoziția dvs.!

Personalul nostru este gata în orice moment să vă clarifice totul ce ține de itinerar, opriri, timpul parcurs sau alte informații despre ruta Moldova-Elveția